Gyakori kérdések

Milyen problémákra ajánlott ez a masszázs és hogyan "gyógyít"?

-Elsősorban mozgásszervi panaszokkal keresnek bennünket, de a stressz okozta izomfeszültség, mozgáshiányos életmód, vagy aszimmetrikus munkavégzés, ill. sport okozta elváltozások esetén is hatékony.A test statikai túlterheltségét lehet megszüntetni ezzel a speciális masszázzsal, megadva a testnek a harmónikus egészséges működés lehetőségét. Akár gerincdeformációk vagy gerincsérv esetén is

Folyamatos tompa mély fájdalom van a hátamban...

-Ízületi problémáim vannak.. eddig csak gyógyszert szedtem, ez a módszer hogy működik?

-A fájdalom mindig egy jelzés a test túlterheléséről, és mivel ez a kezelés az egész testet érintő mélyizom masszázs, megszüntetve a túlterhelést, csökken, megszűnik a fájdalom oka. Egy ízület fájdalma mindig összefügg az adott ízületet mozgató izmok állapotával. Az egyensúly helyreállításával megszüntethető a túlterhelés. Így az ok is kezelve van, nem csak az okozat.

Kezdődő gerincsérvem van. El szeretném kerülni a műtétet.

-A gerincsérvet kiváltó ok, a gerinc mozgásának beszűkülése, egyes szakaszainak elmerevedése a mélyhátizmok túlterheltsége miatt. Statikai túlterhelések jönnek létre a gerinc egyes szakaszain (leggyakrabban az ágyéki "lumbális"szakaszon).
A többletterheléstől deformálódnak a csigolyák közti porckorongok, a deformitásból alakulhat ki idővel a "kiszakadt gerincsérv". Ez elkerülhető és visszafordítható a test és a gerinc statikai egyensúlyának helyreállításával, ezáltal a többletterhelés, mint kiváltó ok szűnik meg.
Megfelelő mozgással, gyógytornával, odafigyeléssel ez az állapot meg is őrizhető.
Mivel az egyensúly és szimmetria az egész testet érinti, tartós eredményt is csak a teljes testkezelések hoznak.

Milyen tartósak az elért javulások?

-A kezelések célja a kiváltó okok megismerése feltárása és kezelése. Ez tartós eredményeket hozhat, de szükséges a páciensek odafigyelése, egy testtudatosabb élet.

További információ: +3620924-8466 ; +3620458-2327